Adatvédelmi nyilatkozat

A Productus Bt. részére átadott személyes jellegű adatok kezelésével kapcsolatosan, a szervezet vezetése, összhangban a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénnyel – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az alábbi nyilatkozatot teszi:
  • A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
  • A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
  • A birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk.
  • Vevőink kiszolgálásához, ügyfeleink, érdeklődőink személyes adatainak megvédéséhez mindig a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk. A "személyes adatok" fogalom minden olyan információt magában foglal, amely egy személy egyértelmű azonosítását megkönnyíti, illetve lehetővé teszi. Ennek folytán szigorúan tartjuk magunkat az adatvédelmi jog előírásaihoz, valamint más idevonatkozó előírásokhoz.
  • A Productus Bt. nyilvános honlapját Ön el tudja érni anélkül, hogy bármilyen személyes adat megadása szükséges lenne. Bizonyos esetekben azonban nekünk, vagy üzleti partnereinknek szükségünk van információkra azért, hogy Önt jobban kiszolgálhassuk. Amennyiben közelebbi adatokat (pl.: név, e-mail cím, stb.) ad meg részünkre magáról akkor mi a felvétel előtt informáljuk Önt a rendelkezésünkre bocsátott adatok feldolgozásának menetéről és módjáról.
 
Vissza Az oldal tetejére